Hipp hipp hurra! 3 år idag!

Tänk att det redan gått tre år sedan bloggen Project life i Norge startades! Stort TACK för alla fina kommentarer och för alla fina bidrag som ni har skickat in till våra utmaningar genom åren som har gett mig så mycket inspiration! Fortsätta att skicka in! Vilken enorm inspirationsbank vi har tillsammans i bloggen!

Hoppas att ni vill tolka våra jubileumsbilder hos Project life i Norge. Ni får en lott per bidrag(max 10) och en lott om ni kommenterar våra respektive inlägg. Alltså har ni möjligheten till 11st lotter! Jag lovar att det är finfina priser som ni kan vinna!

Här kommer min bild för tolkning som visar mitt mobilskal, min favoritfrukt och mitt favoritgodis:
16265662_10154096396602032_7765455117111832361_n Jag har gjort ett uppslag i 9×12″ där textstämplarna (Malins stämplar) fick tolkas av det svarta mobilskalet och det bruna håret av chokladen. Kärleken till jordgubbarna fick blir röda hjärtan.

Scraphälsningar
Anna

1 Pin It
Det här inlägget postades i DT-uppdrag, Pocket Scrapbooking, Project Life, Project Life Norge, Scrapbooking. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hipp hipp hurra! 3 år idag!

  1. Tone K. skriver:

    Kjempestilig PL side. Likte godt de store overskriftene her og der 🙂

  2. Synnøve skriver:

    Elegante og nydelige PL sider

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *