Det här med samtalsterapi

Det här med samtalsterapi

Hejsan hoppsan alla läsare, idag är det samtalsterapi som är ämnet och det är något som fascinerar mig med det. Men innan vi går vidare in på det så vill jag bara hälsa alla nya och gamla läsare välkomna hit till min blogg! Det var inte särskilt längesedan som jag var här inne och skrev, men nog var det tillräckligt länge sedan för att det ska vara dags för ett nytt inlägg här på bloggen.

Som jag tidigare nämnt så är samtalsterapi något som fascinerar mig och nu ska ni få veta varför. Jag har lika många andra gått igenom svåra perioder i mitt liv och jag vet att det viktigaste är hur man tar sig ut från dem perioderna, att man hittar glädjen igen. Samtalsterapi har hjälpt mig otroligt mycket och det är ju den där känslan av att få släppa fram allting och bara prata med någon som gör så himla mycket för ens välmående. Alla känner sig inte bekväma med att vända sig till vänner och familj för att prata om sina besvär och det förstår jag helt och hållet. Därför är det väldigt bra att samtalsterapi finns, att man får möjligheten att vända sig till någon som faktiskt inte kommer döma dig utan bara se dig som den du är. Jag kan rekommendera samtalsterapi som en utmärkt metod om det är så att man inte längre har den där glädjen, det är till stor hjälp. Vi förtjänar att må bra och om det finns hjälp att få så är det bra att välkomna den, även om det till en början kan vara svårt. Det var egentligen allt jag hade att säga. Nu får ni ha en otroligt fin dag och ta hand om er så hörs vi snart igen! Glöm inte hålla utkik här på bloggen för fler inlägg!


Kommentarer är stängda.