En bra fotograf för dig på Östermalm

En bra fotograf för dig på Östermalm

Hej åter igen! Hur har ni haft det denna vecka? Själv så har jag haft det riktigt trevligt och hoppas på en ännu trevligare helg. Hur som helst så hade jag tänkt mig att jag här i mitt inlägg idag skulle ta och skriva lite kort om en viss fotograf för er på Östermalm, Kungsholmen, Lidingö eller i Haninge med omnejd bland annat som nu under den senaste tiden har hört av er hit till mig och undrat ifall jag kan dela med mig av den fotograf som jag själv då valde att vända mig till för ett evenemang för inte så länge sedan. Det här var ju någonting som jag nämnde lite kort i ett annat inlägg här på bloggen och verkligen kände att jag kunde ha utvecklat lite mer kring med tanke på att det nu ändå var så pass många av er som hörde av er och uttryckte ett intresse och ett behov av att anlita just en fotograf i de här områdena.

Själv så befinner jag ju mig här på Östermalm i Stockholm och blev rekommenderad att vända mig till just Dennis Forsberg Photography, som denna fantastiska fotograf heter, då jag behövde hjälp med att fånga härliga minnen på bild. Jag tycker verkligen att Dennis Forsberg Photography är oerhört skicklig och kompetent när det kommer till det som han sysslar med och därför så kan jag varmt rekommendera att det är till just honom som ni väljer att vända er till ifall det nu är så att ni är intresserade va att anlita en riktigt kunnig och engagerad fotograf. Nu så ska jag dock inte tjata på allt för länge här i detta inlägg, men däremot så tänkte jag att jag skulle passa på att länka er vidare till Dennis Forsberg Photography och hans egna sida där ni kan läsa på lite mer om vem han är och vad han kan erbjuda!


Kommentarer är stängda.