Flyttstäd kvar sen lämnar jag gamla lägenheten

Flyttstäd kvar sen lämnar jag gamla lägenheten

Hejsan på er

Nu har jag flyttat ut allt från den gamla lägenheten i Landskrona och flyttat in hos min pojkvän, så nu är det bara flyttstäd kvar. Jag har anlitat en städfirma som ska göra det åt mig så jag ska dit och lämna nyckel till de så ska de göra flyttstäd imorgon och sen ska bara lägenheten godkännas av hyresvärden så kan jag lämna ifrån mig nycklarna sen. Jag har trivts bra där men jag är så redo att flytta där ifrån och börja nästa kapitel i mitt liv, eller i vårt gemensamma liv kanske jag ska säga.

Det var aldrig tal om att vi skulle flytta in i min lägenhet eftersom den är så liten. Min pojkväns lägenhet är typ dubbelt så stor, dock har jag lyckats ha det mer mysigt så hans lägenhet kommet må bra av lite omboning. Jag älskar att göra det hemtrevligt och mysigt vilket han kan uppskatta men inte så pass att han lägger ner någon tid eller energi själv på att fixa iordning. Han har inte ens några växter, så det ska jag ändra på. Han har gett mig fria händer att göra iordning nu när det blir vårt gemensamma men jag har också lovat att jag inte ska gör det för ”tjejigt” som han uttrycker det.

Nej jag har nog ganska bra koll på vad han gillar och vad vi båda kommer tycka blir fint. Han har lovat att vi ska åka och handla lite nya grejer som blir vårt gemensamma, så att det inte bara är sånt som sedan innan är hans eller mitt utan som nu blir vårt. Men det där kommer jag kunna fokusera på bättre när allt är klart med flyttstäd och att jag verkligen kan släppa den gamla lägenheten. Hoppas ni har en underbar dag så hörs vi säkert snart igen!


Kommentarer är stängda.