Fransar och naglar

Fransar och naglar

Morsning morsning!

Stressen är här, vi har gått in i mars månad och för mig innebär det födelsedagar och kalas ungefär varje helg. Det ska handlas presenter och man ska klä upp sig, egentligen känner jag bara för att ligga i sängen varje helg och låta den här månaden passera. Men det är inget alternativ, jag har varit och gjort min fransar och naglar hos MA Beauty i Nybro. Dessutom så har jag varit hos frisören, så nu är jag fin och redo att ta mig an kalas och middagar. Först ut är min kära mor, hon fyller 50år och jag har faktiskt tänkt ge henne en dag i Nybro med lite härliga aktiviteter. Hon ska få sina naglar och fransar fixade och sen ska vi avsluta det med en härlig middag. Jag vet att hon lägger stor vikt på sin skönhet men att det sällan finns tid till att gå på olika behandlingar, så därför har jag sett till så att hon får ledigt från jobbet och att pappa kan ta hand om hunden. Efter mamma så är det min systers tur och vad passar inte bättre än låta henne följa med för att få sina naglar och fransar behandlade? Jag tänker att det har blivit dags att slå två flugor i en smäll.

Naglar och fransar är nog inget för min pappa men jag vet precis vad han ska få, jag gick förbi en butik här i Nybro och såg en riktigt snygg skjorta. Passande nog så är det hans favoritplagg och han har alltid på sig skjorta. Födelsedagarna slutar inte där utan vi har även några kusiner här i Nybro som fyller år i mars, men där tänker jag inte lägga någon stor vikt vid presenter utan där köper vi i familjen presenter tillsammans till dem. Nu måste jag åka in till skolan efter en härlig sovmorgon.


Kommentarer är stängda.