Om du älskar smörgåsar lika mycket som jag

Om du älskar smörgåsar lika mycket som jag

God förmiddag på er, känn er välkomnade till min blogg för ett nytt inlägg. Idag ska ni få läsa ett inlägg och Smörrebrödsbutiken, vilket är en smörgåsbutik i Trelleborg som jag ofta besöker för att köpa mig en smörgås eller två.

Jag tycker verkligen att smörgåsar är underskattade, man kan göra så mycket med det så att man får en smörgås som passar perfekt för alla tillfällen. Själv älskar jag smörgåsar men är inte särskilt duktig på att göra dem själv, eller snarare är jag inte så bra på att göra de lika goda som denna smörgåsbutik i Trelleborg. Därför går jag hellre och köper mig en smörgås hos dem till frukost, lunch eller mellanmål, då vet jag att jag kommer få en god och mättande smörgås. Jag var faktiskt hos dem senast förra veckan när jag var på väg till jobbet, jag hade försovit mig lite och hann inte äta frukost så jag gick inom dem för att köpa med mig en god frukost på min frukostrast. Det bästa med dem om man bortser från att de har riktigt goda smörgåsar är att man får dem till ett rimligt pris samtidigt som man får en underbar service. Personalen hjälper mig alltid på bästa sätt så att jag ska gå därifrån nöjd, det är lika kul att gå in där varje gång för man blir alltid välkomnad av glad och trevlig personal. Om det är någon av er som bor i närheten av denna smörgåsbutik i Trelleborg och älskar smörgåsar lika mycket som jag kan jag starkt rekommendera er att besöka dem och prova deras underbara smörgåsar.


Kommentarer är stängda.