Tacksam för vår redovisningsbyrå i Örebro

Tacksam för vår redovisningsbyrå i Örebro

God förmiddag från ett soligt Örebro

Just nu går vårt företag igenom en tuff period och jag är glad att vi har så stor hjälp av vår redovisningsbyrå här i Örebro, de är verkligen guld värda. Vi vet inte ännu hur framtiden ser ut för företaget men än så länge kämpar vi på för vi är inte redo att ge upp än. Jag och min kompanjon valde tidigt att anlita en redovisningsbyrå eftersom vi kände båda två att det inte var de delarna av företaget som vi var bäst på och vi har inte ångrat det en sekund. Det har gett oss mer tid till annat, sådant som vi behärskar och är bra på och så lämnar man det andra till någon som är expert på just de delarna.

Oavsett vad som händer med vårt företag så är jag så glad att vi valde att satsa, för vi är överens om att vi har lärt oss väldigt mycket. Och vi har inte blivit avskräckta för att driva eget heller. Skulle det här företaget inte klara sig så kommer vi helt säkert komma på något annat vi kan göra. Just nu jobbar vi mycket på hur vi kan anpassa, förändra och utveckla detta företaget för att se om det kan rädda oss. Jag tror att de företagen som är bäst på att anpassa sig utefter förändringar och är öppna för att utvecklas och tänka nytt är de som klarar sig bäst i längden. Samtidigt vill man ju behålla kärnan, det som gör vårt företag till just vårt företag.

?Det är utmanande men även om jag ibland kan undra vad jag håller på med, så vet jag att jag hellre har den här utmaningen än sitter på ett jobb som är monotont och tråkigt. Nu ska jag ha telefonmöte med vår redovisningsbyrå, så jag önskar er en fin fredag så länge!


Kommentarer är stängda.